Hund

Hundhalsband – mer än ett praktiskt hjälpmedel

hundhalsband

Hundhalsband är inte bara ett praktiskt hjälpmedel utan också en fin accessoar för hunden att bära i hemmet eller under promenaden. Idag finns det en mängd olika hundhalsband ute på marknaden som gör det enkelt att hitta något för alla hundar och stilar.

Om hundhalsband

Ett hundhalsband är i grund och botten framtaget för kontrollerade promenader med din hund. Fäst ett koppel i halsbandet och ni kan på ett säkert sätt vistas utomhus, oavsett om det handlar om dagliga promenader i byn eller äventyr i skogen och ute på fälten. Det finns många olika varianter av halsband att välja bland – nylonhalsband, läderhalsband, halv- eller helstryp, med reflexdetaljer, breda eller smala. Vilket typ av halsband man ska välja till sin hund beror bland annat på hundens ålder, storlek och kroppstyp, och om den har tendens att dra mycket i kopplet eller inte. Känner du att din hund av någon anledning inte kan ha halsband så är en hundsele ett bra alternativ.

Hundhalsband för de modemedvetna

Är du hundägaren som gillar glitter och glamour, eller föredrar du fräcka detaljer som nitar och dödskallar? Eller föredrar du ett mer klassiskt läderhalsband i mörkbrun färg? Oavsett vilken stil du gillar finns det garanterat hundhalsband som faller dig i smaken och passar din hunds personlighet. Doggie är hundbutiken på nätet som erbjuder hundhalsband i alla möjliga varianter – färgsprakande, glittriga, tuffa, söta, eleganta, med scarf, enfärgade eller mönstrade, i läder eller nylon. Här finns också modeller som du kan designa med bokstäver för att sätta en mer personlig prägel. Ett hundhalsband med namn är lika praktiskt som det är snyggt!