Hund

Därför ska du investera i en hundbädd

För en oinvigd kan det tyckas svårbegripligt att en hund skulle behöva en säng och de flesta tror nog att hundar kan kura ihop sig och sova, i princip, var som helst i hemmet. Sanningen är att hundar behöver en säker och bekväm plats att vila både tassar och sinne på, precis som deras ägare.

Din hund sover antagligen mer än vad du gör

För människor räcker det oftast med 6-8 timmars sömn per natt. Efter det känner vi oss utvilade och är redo att tackla dagen. Men vardagen för en hund ser lite annorlunda ut. De flesta hundar sover faktiskt hela 12 timmar per dag och växande valpar behöver ännu mer sömn än så. Med detta i åtanke blir det kanske lite enklare för dig att förstå varför det är så viktigt för dig att investera i en hundbädd

Föreställ dig att du skulle behöva spendera flera timmar liggandes på en sträv matta eller ett iskallt trägolv. Även om hundar är betydligt mycket mer flexibla än människor betyder det inte att de inte också behöver ett skönt liggunderlag för att kunna slappna av ordentligt.

Hundsängen är en säker plats som de själva äger

Din hund är en del av din familj och, precis som för alla andra familjemedlemmar, behöver de ha ett säkert utrymme som bara är deras. Hundsängen bör vara en trygg och familjär plats där din lilla jycke kan dra sig undan för att få vila upp sig ordentligt. Oavsett om du har en aktiv jakthund eller en trött liten valp kommer du garanterat vilja investera i en bekväm hundsäng så att din hund alltid har en given plats att vila på.

Vilka hundsängar finns det?

Det finns ett stort utbud av bekväma och stilrena hundsängar som passar alla hundar och hem. För att hjälpa dig hitta en hundsäng som passar just dig och din hund har vi på dogartist tagit fram några förslag på hundsängar som vi älskar.

Slumber Plush Nesting Bed

Din hund kommer garanterat sova gott i denna vändbara hundbädd som finns i ett flertal olika färger. Hundbädden har dessutom höga kanter som passar extra bra till hundar som gillar att ligga på sidan.

Puppy Angel London Calling Hundsäng

London calling hundsäng är det självklara valet för dig som vill ge din hund en skön sovplats som är både bekväm och stilren. De höga kanterna och mjuka dynan gör att bädden passar perfekt till både hund och katt.

Mets oval hundbädd

Mets oval hundbädd är en supermjuk och musig bädd med väldigt höga kanter som gör att den är mysig att kura ihop sig i och passar bra för hundar som gillar att vila på sidan. Bädden har även en rejäl stoppning som håller formen och tål att rullas runt i utan att den blir obekväm.